Cursussen

Bij Kyno World bieden wij verschillende trainingsdiensten en cursussen zodat er altijd wel iets bij zit wat voor jou en je hond en verrijking kan zijn.

Puppy Introductie

De komst van een puppy kan vaak als overweldigend worden ervaren: Wat moet ik allemaal in huis halen? Wat heb ik nodig? Tijdens onze introductie krijg je persoonlijke begeleiding en voorbereiding voor de pup die je in huis gaat halen.

De introductie is eenmalig een uur. Kosten € 35,-

Puppy

Puppy Cursus

Heb je net een nieuwe pup in huis? Gefeliciteerd! Maar hoe nu verder? Wat kan ik wel doen, en wat juist weer niet? Dat zijn vast vragen die je jezelf wel eens hebt gesteld.
Een goed begin is altijd het volgen van een puppycursus. Op deze manier leert je nieuwe aanwinst omgaan met de aanwezigheid van andere pups. De socialisatieperiode na de nesttijd is cruciaal voor je hond. En jij kunt een hoop zelf doen. Tijdens de puppycursus leer je de handvatten die je nodig hebt om een stabiele en evenwichtige pup te krijgen. Eentje waar je nog jaren plezier mee gaat beleven.
Voor pups van 8 tot 12 weken.

De puppy cursus is 1 introductie les en 3 bijeenkomsten à 1 uur. Kosten € 70,-

Basis Cursus

Nadat je de puppycursus hebt afgerond kun je doorstromen naar de basiscursus. Hier leert je meer over je hond. Je leert hem beter te begrijpen en ook leer je het lezen van zijn lichaamshouding. De Cursis is twee maal per week, dit om de voortgang en het leer proces van uw hond zo optimaal te benutten.
Bij deze curus ontvangt u gratis het Gilde boek "Een Click met je hond", vol met handige tips en oeffeningen. Terwaarde van € 25,-
Voor pups vanaf 12 weken.

De basis cursus is 10 lessen à 1 uur. Kosten € 195,-

Corgi

Vervolg Cursus

Als je verder wilt, kun je kiezen voor de vervolgcursus. In deze cursus leren jij en je hond handige commando’s die toe te passen zijn in het dagelijks leven. We gaan wat dieper in op de stof en op de werking van het honden brein. Je leert hier hoe jij en je hond echte vrienden voor het leven kunnen worden.
Deze cursus is geschikt voor alle honden ouder dan 4 maanden.

De vervolg cursus is 8 lessen à 1 uur. Kosten € 120,-

Hierkom Cursus

Een van de lastigste dingen voor een hond is het hierkomen op commando, daarom bieden we bij Kyno World een volledige cursus gewijd aan deze oefening.

De Hierkom cursus is 8 lessen à 50 minuten. Kosten € 150,-

Vuurwerk Cursus

Je kent het wel, een hoop geknal voorafgaand aan oud en nieuw. Een bange hond, een dier dat helemaal over zijn toeren raakt van een harde knal. Met deze cursus leren we jouw hond wennen aan de geluiden en het negeren van de knallen.

De vuurwerk cursus is eenmalig à 15 minuten. Kosten € 25,-